NHL95 NFT (Non-fungible token) - Ohjeet

DIGITAALINEN LOMPAKKO

Missä säilytät XRP:tä ja omistamasi NFT:t

Puhelimella

Lataa XUMM wallet

https://xumm.app

(XUMM = MoneyCollector käyttöliittymällä ja aika monella muulla lisäfeaturella)

Luo XRP tili

Kirjoita itsellesi paperille talteen palautuskoodit, ja pidä ne tallessa. Jos vaikka puhelin menee vaihtoon niin näillä saat palautettua lompakon itsellesi takaisin haltuun.

Osta / Siirrä XRP:tä lompakkoosi.

xApps napin alta käytä Topper tai Banxa nimistä äppiä ostaaksesi XRP:tä. Tai osta XRP:tä jostain muusta exchangesta kuten Coinbase, Binance, Kraken, yms… ja lähetä ne omaan lompakkoosi. Osta omien varojesi mukaan, 10€, 100€, 1000€.

Huom! 10 XRP (eli nyt n.6€) jää lukitukseen (escrow) kun avaat uuden lompakon. Tästä osan saa takaisin jos lopettaa lompakon, ja osa siitä katoaa tuhkana ilmaan.

Onneksi olkoon, nyt olet XRP:n onnellinen omistaja.

Kuulut nyt ~0.000625% joukkoon maailman ihmisistä.

PELAAJAKORTTISI - NFT

Mikä on NFT? NFT (Non-fungible token) = Digitaalinen aitoustodistus / omistajuustodistus millä voi käydä kauppaa. Liikkeellelaskija on luotettu taho ja tuotteen alkuperä, oikeellisuus ja koko omistushistoria pystytään todistamaan.

Tietokoneella

KIRJAUDU onXRP palveluun

Ota auki onXRP - NFT

https://nft.onxrp.com/

LOG IN

Connect to Wallet: XUMM

Näkyviin tulee QR-koodi

Puhelimen xumm walletissa paina "XV" nappia keskellä alhaalla, paina Scannaa QR-koodi ja lue ruudulta QR-koodi.

Tulee näkyviin varmistus, "Kirjaudu sisään onXRP", hyväksy.

Nyt olet koneella kirjautuneena, yläkulmassa näkyy lompakkosi XRP saldo ja pääset katsomaan ja muokkaamaan profiiliasi ja näet myös omistamasi NFT:t.

OSTA NFT

Jos jonkinlaista apinaa on myynnissä mutta pysy tarkkana ja suuntaa NHL95 PRO collectionin suuntaan.

https://nft.onxrp.com/collection/nhl95-pro/

Valitse NFT ja lisää se ostoskoriin, maksa ja vahvista puhelimella.

Huom! 2 XRP (eli nyt n.1€) jää lukitukseen (escrow) kun avaat uuden NFT osan lompakkoosi. Tämän saa takaisin jos lopettaa NFT lompakon.

Onneksi olkoon, nyt omistat NHL95 organisaation virallisen pelaajakortin!

NFT:llä voi käydä kauppaa myös jälkikäteen tarjoamalla sitä itse markkinoille ja tekemällä tarjouksia muiden korteista.

Ensimmäisestä myynnistä XRP varat menevät NHL95 organisaatiolle, ja aina jos NFT myydään eteenpäin niin pieni royalty valuu organisaation kassaan.

Tärkeät loppusanat

Kaikille virallisten 95 NFT omistajille luvassa myöhemmin yllätyksiä (Voiton juhlat tai jotain vastaavaa).

Muistutus että koko homman idea on että teet itsellesi hieman tutuksi crypto maailmaa ja samalla ostat itsellesi puolivahingossa naurettavan halpaa maailman uutta vaihdantavaluuttaa. Muutaman vuoden päästä mietit että miksi helvetissä en ostanut XRP:tä silloin enempää kun se oli halpaa. NFT kuvat ovat todellisuudessa aivan pelleilyä, mutta jossain vaiheessa siirrämme esim. auton tai asunnon omistuksen samalla tekniikalla.

Tämä leikki maksaa sinulle jonkun euron mutta on myös mahdollista että se tuottaa sinulle rahaa. Sinun pitää ottaa se riski että laitat muutaman peson pajatsoon.

Koko crypto on pyramidi siitä ei pääse mihinkään, mutta kun ymmärrät että nykyinen fiat valuuttajärjestelmä on rikkinäinen pyramidi niin saatat haluta muutosta parempaan. Muutos on jo käynnissä. Tämä on vallankumous, ole osana sitä!

Crypto peli on kestänyt jo 15 vuotta. Ripple on 10 vuotta ajanut pankkeja adaptoitumaan. Pankit adaptoituu tai kuolee. Koko paska on jo teknisesti valmis, mutta sääntely on vielä vaiheessa. 1973 perustettu SWIFT lentää romukoppaan. Raha liikkuu maailmalla sen jälkeen 3 sekunnissa vs 3 päivää.

CBDC:t (cryptoilla toteutetut digitaaliset eurot ja dollarit) on tulossa ja rahat liikkuu jatkossakin rajojen yli. XRP on silta eri valuuttojen välillä.

David Schwartz (XRP luoja ja Ripple CTO) = Trillion dollar man